Suárez skifter til Atético eller bliver i Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.09.20

© Getty Images

Situationen med Luis Suárez i Barca spidser til. Det tegner til en konflikt mellem uruguayaneren og klubben, fordi de ikke kan blive enige om hvordan han skal forlade klubben. Nu står det klart, at der er to muligheder for Suárez tilbage.

Suárez havde muligheden for at skifte til Juventus og Barca var klar til at slippe ham gratis, men den mulighed er glippet, fordi han ikke kan nå at få italiensk statsborgerskab i tide. Derfor er der nu kun to muligheder tilbage for den 33-årige angriber - at skifte til Atlético Madrid eller blive i Barca.

Der er selvfølgelig også muligheden for at skifte til amerikansk fodbold, men det vil Suárez ikke lige nu. Han vil blive i Europa, da han stadig mener, at han kan spille med i toppen af europæisk fodbold. Han vil helst til Altético nu hvor han ikke kan komme til Juventus, men måske ender det med, at han bliver hos catalanerne.

Et skifte til Atlético Madrid håber Suárez kan falde på plads, men lige nu står Barca i vejen, da de ikke vil slippe ham gratis til mesterskabskonkurrenterne. Madrilenerne vil i mellemtiden ikke betale for Suárez, så det er lidt af et problem. Derfor afviser Suárez nu ikke at blive i Barca. Han vil kun skifte til Atlético - ellers bliver han i klubben.

644x70

.:FORSIDE:.