fbpx
Annonce

Er Champions League fortid for Busquets og Piqué?

Anders Lang Jensen - 14.10.22

// Sergio Busquets // Gerard Piqué

Piqué og Busquets var begge med fra start i skuffelsen mod Inter onsdag aften. De rutinerede profiler er muligvis i gang med deres sidste sæson på Camp Nou, og det var meget vel deres sidste Champions League-kamp.

Det ligner et faktum, at Barca for anden sæson i streg ryger ud allerede i gruppespillet i Champions League efter det uafgjorte resultat mod italienske Inter. Samtidig markerer det også meget vel afslutningen på en æra for de mangeårige ikoner Gerard Piqué og Sergio Busquets.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi er i gang med et generationsskifte på Camp Nou, og Gerard Piqué og Sergio Busquets er muligvis i gang med deres sidste sæson som Barca-spillere. Det samme, tyder det på, er gældende for Sergi Roberto og Jordi Alba.

Dermed har de fire spillere i anførergruppen meget vel spillet deres sidste kamp i Champions League i Barca-trøjen. Den afslutning bliver, hvis miraklet udebliver, alt andet end som håbet – nemlig i stedet med et exit fra turneringen, inden den nærmest var begyndt.

Der resterer ganske vist stadig kampene mod Bayern München og Viktoria Plzen, men med den indsats der blev leveret fra de to klubikoner mod Inter, vil det ikke overraske hvis Xavi vælger at sende andre spillere på banen i de opgør.

busquetspique1

.:FORSIDE:.