Spanien skuffede med uafgjort i dramatisk kamp

FCBARCELONA.DK - 15.11.20

// Spanien

Både Sergi Roberto og Sergio Busquets var med fra start, da Spanien lørdag aften var på besøg hos Schweiz. Spanierne skuffede dog med slutresultatet 1-1 i et opgør, hvor Sergio Ramos misbrugte to straffespark.

Spanien tabte et vigtigt skridt i Nations League, da man lørdag måtte nøjes med 1-1 ude mod gruppens bundhold, Schweiz. Det så endda længe ud til, at hjemmeholdet ville tage en overraskende, da man efter en scoring efter 26 minutter var foran helt til det 89. minut.

Inden da havde Real Madrids Sergio Ramos på dramatisk vis brændt to straffespark - det første efter 57 minutter og det andet efter 80 minutter. Det blev dog alligevel til et enkelt point til spanierne, da Gerard Moreno i slutningen af kampen udlignede.

Sergi Roberto spillede hele kampen for Spanien, mens Sergio Busquets blevet skiftet ud efter 73 minutter. Catalaneren måtte humpende forlade banen, hvilket har skabt nervøsitet på Camp Nou inden næste weekends kamp mod Atlético Madrid.

Spanien rykker med resultatet ned på andenpladsen i gruppen et enkelt point efter Tyskland. Herefter følger Ukraine og Schweiz.