fbpx

Spænding om hvem Xavi vil bruge i front

FCBARCELONA.DK - 24.12.22

// Ousmane Dembélé // Ansu Fati // Ferran Torres // Memphis Depay // Raphinha

Efter at Lewandowskis karantænedom på tre kampe blev fastholdt i går af sportsdomstolen TAD, skal Xavi finde alternativer i front og det bliver ikke let. Der er nemlig ingen oplagt erstatning eller formation.

Lewandowskis karantæne omfatter tre kampe i La Liga, så det bliver mod Espanyol, Atlético Madrid og Getafe, at Xavi skal sammensætte en fronttrio uden den polske angriber. Set ud af den aktuelle form hos truppens angribere, bliver det ingen let opgave.

Hverken Raphinha eller Dembélé viste for alvor niveauet under VM og især Dembélé er et usikkert kort lige nu. Han er endnu ikke vendt tilbage fra VM-pausen og der er forlydender om, at det er en knækket spiller der vender tilbage efter katastrofal VM-finale af ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ansu Fati er endnu ikke kommet i gang for alvor. Han fik næsten ingen spilletid ved VM, så det er et stort spørgsmål hvor han står rent formmæssigt.

Ferran Torres havde et godkendt VM, uden for alvor at spille hovedrolle på det spanske hold, men spanieren er nok den af angriberne i truppen, der kan være mest sikker på en startplads mod Espanyol på lørdag.

Memphis sad ude med en skade op til VM, men blev bedre og bedre under slutrunden, uden helt at nå topformen. Måske Xavi vælger at bygge videre på hollænderens stigende formkurve og bruge ham fra start, selvom der er mange rygter om et salg allerede til januar.

Det bliver helt sikkert indsatsen ved træningen den kommende uge der bliver afgørende for Xavis valg. Her har han god tid til at danne sig et indtryk af spillernes tilstand, både fysisk og mentalt, ovenpå en krævende VM-slutrunde..:FORSIDE:.