fbpx

Medie: Liverpool overvejer både Raphinha og Fati

FCBARCELONA.DK - 06.02.24

 


Noget tyder på, at Liverpools Mohamed Salah sælges til en saudi arabisk klub til sommer og så står englænderne og mangler en erstatning til angrebet. Her skulle både Raphinha og Ansu Fati være med i deres overvejelser.

Til sommer vil der kun restere et år af Salahs kontrakt med Liverpool og der er forlydender om et meget favorablelt tilbud på den egyptiske angriber fra klub i Saudi Arabien, et tilbud som Liverpool ventes at tage imod.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Allerede nu er der angiveligt overvejelser om, hvem der skal hentes i stedet og her skulle der stå to Barca-spillere på listen over seriøse kandidater, nemlig Raphinha og Ansu Fati. Det fortæller mediet Fichajes.

Raphinha er den mest oplagte, både fordi han kender Premier League fra tiden i Leeds, men også fordi han er den mest erfarne og etablerede spiller af de to. Raphinha forventes at kunne træde direkte ind i Liverpools startopstilling.

Ansu Fati spiller denne sæson i Premier League for Brighton, hvor han netop er vendt tilbage fra et to måneders skadesfravær. Fati ligner mere en langsigtet investering end en forstærkning, der straks kan hjælpe holdet.

Barca er sandsynligvis klar til at lytte på tilbud på begge spillere og er pengene store nok, kan et salg til sommer ikke afvises. Det hele kompliceres dog af, at både Liverpool og Barca skal have nye trænere til sommer, da Jürgen Klopp og Xavi Hernández, med få dages mellemrum, annoncerede deres stop efter denne sæson.// Ansu Fati // Raphinha
.:FORSIDE:.