fbpx
Annonce

Dembélé forventes klar til Atlético-kamp

Peter Vyff - 07.01.23

// Ousmane Dembélé

Barca-fans fik sig noget af et chok, da Ousmane Dembélé måtte lade sig udskifte i kampen mod Intercity med hvad der lignede en baglårsskade. Han er dog angiveligt sluppet billigt og forventes derfor klar til kampen imod Atlético Madrid.

Barca skal i morgen forsøge at hente deres første sejr i La Liga i 2023, når holdet tager til Wanda Metropolitano for at spille imod Atlético Madrid. Catalanerne forventes her at have Ousmane Dembélé til rådighed, som ellers så ud til at blive skadet i onsdagens Copa del Rey-kamp mod Intercity.

Artiklen fortsætter under annoncen


Landsholdsfløjen måtte tages fra banen i det 105. minut, hvor han blev erstattet af Alejandro Balde, og i en kamp, hvor franskmanden havde været den klart farligste Barca-spiller. Den 25-årige Dembélé scorede da også et mål i opgøret, inden han kort før udskiftningen kunne se Ansu Fati score kampens afgørende mål.

Catalanerne frygtede først, at franskmanden havde pådraget sig endnu en af sine utallige baglårsskader, men ifølge avisen Sport slap Dembélé billigt med en lettere overbelastning. Barca-træneren Xavi må derfor prise sig lykkelig over at have landsholdsspilleren til rådighed imod Atlético - især set i lyset af Robert Lewandowskis fravær.

Polakken står foran tre katantænedage efter en episode imod Osasuna, og Barca har ikke tænkt sig at appellere angriberens karantænedom yderligere. Det bliver derfor op til Memphis Depay, Ferran Torres, Raphinha, Fati og især Dembélé at finde målet og bevise, at holdet ikke er afhængig af Lewandowski oppe i front.

.:FORSIDE:.