Setién: 'Getafe bliver svære at besejre'

FCBARCELONA.DK - 14.02.20

© FC Barcelona

Quique Setíen har holdt pressemøde inden kampen i morgen eftermiddag mod Getafe, der overraskende ligger nr. 3 i ligaen. Barca-træneren forudså da også en svær opgave for sine spillere.

'Getafe har gennem lang tid vist, at de gør det rigtig godt. De har udviklet en god plan, der har bragt dem til hvor de er i dag. De spiller med i Europa og ligger nr. 3 i ligaen. Det bliver meget svært at besejre dem, for det hele fungerer for dem' indledte han.

Her er hvad Setién ellers udtalte:

Kommer der en erstatning for Dembélé?
'Alle ønsker altid at tingene er bedre end de er, men vi tilpasser os til hvad vi har. Vi må se om vi får lov til at købe. Det vil være bedst med en ny spiller, for Dembélés skade svækker os, men ellers skal vi nok klare os'.

Hvorfor er Rey Manaj udtaget til kampen?
'Vi er overbevist om, at det er en spiller der kan hjælpe os i løbet af kampen. Hvis der sker noget med en af vores spillere i front, har vi en indskifter. Han har været kort tid i klubben, men viser en rigtig god indstilling'.

Risiko for at Messi overbelastes?
'Messi har erfaring og ved  selv udmærket, om han kan spille eller ikke. Når han på banen, er det fordi han kan spille. Der er ingen problemer. Vi skal selvfølgelig overveje at docere ham, men det må vi se med tiden'.

Er Real Madrid favorit til mesterskabet?
'Mange ligaer bliver afgjort på detaljerne og i de sidste kampe. Vi er lige så store favoritter som Madrid. De har tre points forspring og en kamp mod os på Bernabeu, så vi ved hvad der er på spil'.

Hvordan går det med Luis Suárez?
'Jeg ser ham hver dag og opmuntrer ham til at arbejde videre. Det er en proces der tager tid. Det kunne være dejligt hvis han kan reducere fraværet og være med så hurtigt som muligt'.

Er Setién tilfreds med holdets defensiv?
'Jeg synes vi forsvarer os fint og vi er tilfredse med, hvad vi har opnået. Der er mange ting i forhold til de første kampe som vi har forbedret. Det er den vej vi skal'.

Hvem er favorit til at vinde Champions League?
'Der er nok 6-8 favoritter og her er vi selvfølgelig i blandt. Det er turnering som vi elsker og hvor vi ønsker at være med hele vejen og vinde den. Der er også andre hold der aspirerer til titlen, men vi arbejder hårdt for at vinde'.

644x70

.:FORSIDE:.