fbpx
Annonce

Sergiño Dest levede ikke op til Xavis tillid

Simon Arun Vrábel - 26.04.22

// Dest

Skuffelsen sidder i alle Barca-spillerne efter nederlaget til Rayo Vallecano søndag, men Dest hænger sandsynligvis endnu mere med hovedet. Han skuffede fælt da han endelig fik en startplads og blev derfor flået ud i pausen.

21-årige Sergiño Dest har generelt haft det svært siden skiftet til Barca fra Ajax. Der har været få startpladser og i denne sæson har han måtte kæmpe med Araújo og Dani Alves, da tvivlsomme præstationer og skader har afholdt ham fra kontinuerlig spilletid. Søndag aften gik desværre ikke som hverken Dest eller Barca-tilhængerne havde håbet og efter 45 forfærdelige minutter, hvor en manglende markering kostede et tidligt mål til Rayo Vallencano, valgte Xavi at skifte ham ud i pausen.

Næsten samtilige af Barcas spillere spillede en dårlig kamp mod Rayp, men det var Dests manglende markering som gjorde, at Alvaro Garcia allerede i det 7. minut kunne løbe fra den ellers hurtige amerikaner og banke bolden i mål til hvad der viste sig at blive kampens endelige resultat.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I Barcas venstre side forsætter Jordi Alba med at spille 90 minutter. Xavi kunne i pausen have valgt at sende Dest over i venstre side og lade Dani Alves eller Araújo tage sig af højrebacken, men det var tydeligt, at Dest havde misbrugt sin chance og tydeligt skuffet Xavi. Konsekvensen blev nemlig, at han blev taget helt ud af kampen og erstattet af Lenglet. I stedet rykkede Araújo over på højresiden, som ikke er hans normale position, og det sender et tydeligt signal til amerikaneren.

Der har i denne sæson været en del spekulationer om, hvad Barca har tænkt sig at gøre på højrebacken. Sergi Roberto er i øjeblikket skadet og har kontraktudløb til sommer, Dani Alves er med sine 38 år ikke nogen løsning og derfor havde Dest helt sikkert håbet på, at han kunne spille sig tættere på en fast startplads, hvilket også ville hjælpe Barcas økonomi, da men så ikke behøvede at skulle ud og købe en ny højreback.

For at gøre situationen endnu være kunne Barca mandag meddele, at Dest har pådraget sig en skade. Han ser derfor ikke ud til at være med i søndagens kamp mod Mallorca.

.:FORSIDE:.