fbpx

Sergi Roberto i dilemma efter interesse fra Inter

Anders Lang Jensen - 23.12.23

 


Med to mål i 3-2-sejren over Almeria viste Sergi Roberto sit lederskab på Barca-holdet trods en yderst reduceret rolle i forhold til spilletid. Italienske Inter vil have Roberto, men han selv vil afvente og håber på en Barca-fremtid.

Sergi Roberto har kontraktudløb efter sæsonen, og han kan om ganske kort tid frit forhandle med andre klubber, når kalenderen snart skriver januar. Det vil italienske Inter forsøge at udnytte, eftersom Serie A-topklubben vil tilbyde Sergi Roberto en aftale. Det skriver Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sergi Roberto har dog ifølge avisen gjort det klart for sin agent Jose Maria Orobitg, at han vil vente helt indtil april eller maj med at fastlægge sin fremtid. Hans intention og forhåbning er nemlig, at han kan forlænge sin kontrakt i Barca i løbet af foråret.

Foråret vil nemlig vise, om Sergi Roberto formår at spille sig til mere spilletid på grønsværen, eller om pilen i stedet vil pege i retning af et exit til sommer. Her kan et skifte til Inter være en mulighed, da italienerne i hvert fald angiveligt jagter catalaneren for nu.

sergiroberto18

 

// Sergi Roberto
.:FORSIDE:.