fbpx
Annonce

Avis: Sergi Roberto har intet hørt om forlængelse

Peter Vyff - 22.03.24

// Sergi Roberto

Meget har tydet på, at Sergi Roberto er i gang med sin sidste sæson hos Barca. Kaptajnens seneste præstationer har dog fået flere til at spekulere i en forlængelse, men han har tilsyneladende intet hørt fra ledelsen.

Det har været endnu en svær sæson for Sergi Roberto, der de sidste par år har haft svært ved at tilspille sig en fast plads i startopstillingen. Catalaneren har dog i sin rolle som anfører haft stor andel i at motivere holdkammeraterne, og sikre sig at holdets yngste spillere er faldet godt til i førsteholdstruppen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alt har dog peget i retning af, at Sergi Roberto ikke ville få tilbudt en ny kontrakt, som udløber efter denne sæson. Midtbanespillerens seneste præstationer mod Napoli og Atlético Madrid, har dog fået flere til at tale for en forlængelse, da hans store rutine og alsidighed gør ham brugbar på førsteholdet.

Anføreren har samtidig også altid virket åben for at blive hos sin barndomsklub, men ledelsen har dog hidtil ingen interesse vist i en forlængelse. Og selvom Sergi Roberto nu har vist sig betydningsfuld på banen, er der fortsat intet som tyder på, at han er at finde hos Barca til næste sæson.

Det skriver avisen Mundo Deportivo, der tilføjer, at midtbanespilleren intet har hørt fra ledelsen i lang tid, selvom hans lederskab og erfaring er værdsat. Joan Laporta og Deco har dog ikke afvist idéen om at beholde Sergi Roberto, dog føler de ikke at tidspunktet er til at tale om en forlængelse.

Ledelsen har en række andre prioriteter, der vægter højere, deriblandt at finde en afløser for Xavi, der efter planen stopper som træner til sommer. Og som situationen ser ud nu, kan det meget vel blive den nye cheftræners beslutning om, hvorvidt Sergi Roberto er Barca-spiller efter sommerferien.

sergiroberto37F

.:FORSIDE:.