fbpx
Annonce

Sergi Roberto: 'Fantastisk præstation af holdet'

Simon Arun Vrábel - 18.03.24

 


Sergi Roberto blev fanget udenfor holdets omklædningsrum til en kort udtalelse efter sejren over Atlético Madrid, hvor han roste holdets indsats, samt de unge spilleres bidrag til holdets seneste resultater.

’Den seneste uge har været rigtig vigtig, for vi vidste, at vi havde nogle svære kampe foran os. Derfor var det en vigtig sejr i dag, hvor vi forsatte kampen for mesterskabet til det allersidste. I dag var en fantastisk præstation af hele holdet’, indledte Sergi Roberto som efterfølgende kommenterede på Andreas Christensens skade.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Han har haft et problem med sin akillessene i noget tid, men vi har et fantastisk hold, hvor de unge spillere også bidrager med meget. Vi er et hold i fremgang, og lige om lidt begynder den allervigtigste del af sæsonen, for efter landsholdspausen, har vi et tætpakket program’, forsatte Roberto til tv-stationen Dazn.

’Vi er otte point efter Madrid, men vi skal også spille mod dem. I hver kamp skal vi yde vores bedste, og vi kommer til at kæmpe for indtil slutningen af ligaen. Lige nu er vi bare glade' afsluttede Sergi Roberto.

sergiroberto36F

// Sergi Roberto // Atletico Madrid
.:FORSIDE:.