fbpx
Annonce

Sergi Roberto: 'Vi venter på Messi med åbne arme'

Simon Arun Vrábel - 21.03.23

// Sergi Roberto

Sergi Roberto kom søndag på måltavlen i El Clásico og udover at blive spurgt til kampen gav han også senere på aftenen et spændende interview omkring Messis mulige comeback til Barca. Her åbnede han døren på vidt gab for argentineren.

Det var den altid velinformeret sportsjournalist Gerard Romero, som fik fornøjelsen af at interviewe Sergi Roberto omkrinmg midtnat efter søndagens El Clásico og her blev den alsidige midtbanespiller spurgt ind til sit syn på muligheden for at få Messi tilbage i blaugrana.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Vi venter på Messi med åbne arme. Hvem ville ikke være glad for at få ham tilbage? Men vi taler ikke alt for meget om det, for det er noget som træneren, præsidenten og Leo skal beslutte i fællesskab. Men vi spillere venter allerede på ham med åbne arme', indledte Sergi Roberto inden han forsvarede Messi overfor den kritik, som angriberen endnu engang oplever i PSG.

'Han har endnu en god sæson selvom de nu er efter ham efter man blev slået ud af Champions League. Men han er en spektakulær spiller. Hvis han kommer tilbage så vil vi behandle ham ordentligt. Det ville være fantastisk for ham at slutte af herhjemme i Barca og blive hyldet som han fortjener i en eller to sæsoner'.

Sergi Robert og Lionel Messi har spillet hele deres professionelle karriere sammen inden argentineren i 2021 ufrivilligt måtte forlade Barca til fordel for franske PSG.

.:FORSIDE:.