fbpx
Annonce

Sådan kan Barcas opstilling blive uden de nye spillere

Simon Arun Vrábel - 12.08.22

// Xavi // Rayo Vallecano

Allerede i morgen aften spiller Barca sæsonens første kamp og det er endnu uvist om de nye spillere når at blive indskrevet. Vi kigger derfor på de to forskellige opstillinger som Xavi kan sætte med og uden de nye spillere.

Allerede i morgen begynder den nye sæson og som en krimiroman trækkes spændingen til det allersidste øjeblik om klubben når at indskrive de nye spillere. Det er på ingen måde optimalt for holdets træner, Xavi, for der er tale om hele syv spillere og det gør naturligvis en stor forskel på, hvordan holdet stiller op. Vi kigger derfor på de to mulige opstillinger, som Xavi kan forventes at benytte i holdet første kamp med eller uden de nye spillere.

De berørte spillere er Andreas Christensen, Franck Kessié, Robert Lewandowski, Raphinha, Jules Koundé, samt Sergi Roberto og Dembélé. Alle spillerne kunne med stor sandsynlighed indgå i en startopstilling og selvom Sergi Roberto er det mest usikre kort af dem alle, så er han blandt de bedste kandidater til positionen på højrebacken.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Opstillingen med de nye spillere:
Ter Stegen, Sergi Roberto, Araújo, Christensen, Jordi Alba, Busquets, Pedri, Gavi, Raphinha, Lewandowski, Dembélé.

I forsvaret vil man med stor sandsynlighed se både Christensen og Sergi Roberto imens midtbanen ikke vil have den store påvirkning, da Franck Kessié med stor sandsynlighed ikke vil starte inde. Christensen har fået flere minutter med Araújo i det centrale forsvar end Koundé, hvorfor han må være at foretrække for Xavi. Indskrivningen af de nye spillere er dog altafgørende for angrebet, for her vil alle tre pladser med stor sandsynlighed blive besat af de nye spillere.

Opstillingen uden de nye spillere:
Ter Stegen, Dest, Araújo, Eric Garcia, Jordi Alba, Busquets, Pedri, Gavi, Memphis, Ansu Fati, Aubameyang.

Da Piqué endnu ikke er meldt 100% kampklar vil det blive Eric Garcia, som bliver Araújos makker, imens midtbanen forbliver uændret. I angrebet vil det være de samme tre spillere, som sluttede sæsonen, som de catalanske fans vil skulle sætte deres lid til i sæsonens første kamp.

Den sportslige ledelse er endnu optimistisk omkring indskrivningen af de nye spillere, hvorfor vi må vente nogle timer endnu med at få afklaringen på den nervepirrende situation forud for sæsonens første kamp.


.:FORSIDE:.