Rummenigge: 'Thiago vil prøve noget nyt'

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.07.20

© Getty Images

Den tidligere Barca-spiller Thiago Alcántara har længe været i forhandlinger med Bayern München om en ny kontrakt, da spansk-brasilianerens aftale med tyskerne udløber næste år. Thiago skulle dog være klar på at prøve noget nyt.

Efter syv år i Bayern ønsker Thiago angiveligt ikke at fortsætte i den tyske storklub. Han skulle være klar til at prøve noget nyt. 'Han er en fantastisk fyr både på og uden for banen. Vi har forhandlet seriøst med ham og opfyldt alle hans ønsker, men det ser ud til, at han gerne vil prøve noget nyt i slutningen af sin karriere' siger Rummenigge om Thiago.

Den kreative midtbanespiller har kontraktudløb med Bayern næste år, men hvis han ikke vil forlænge, så er Bayern klar til at sælge ham. 'Vi ønsker ikke at miste en spiller gratis næste år, og det siger jeg meget tydeligt' lyder det fra Rummenigge, som dermed lægger op til, at Thiago skal sælges denne sommer, hvis han vil væk.

Thiago er blevet rygtet tilbage til Barca efter, at han ikke vil forlænge med tyskerne, men Liverpool sættes også kraftigt i forbindelse med den tidligere Barca-spiller. Bayern har dog ikke haft kontakt med Liverpool. 'Vi har ikke haft nogen kontakt til Liverpool, men hvis han gerne vil derhen, må vi acceptere det' afslutter Rummenigge

.:FORSIDE:.