fbpx
Annonce

Roque: 'Jeg har været Barca-fan i hele mit liv'

Anders Lang Jensen - 29.12.23

 


Vitor Roque er endelig landet i Barcelona og trænede i dag sammen med sine nye holdkammerater for første gang. Angrebstalentet har set frem til skiftet, og han kalder Barca sin drømmeklub lige fra barnsben.

Drømmeskiftet:
’Jeg har været Barca-fan i hele mit liv, så det var den eneste mulighed for mig. Det er den bedste klub i verden, og det har altid været drømmen at spille her. Store idoler som Romario og Neymar har også spillet her og skrevet historie. Det bliver en ære at skulle forsvare denne trøje’, siger Roque til Barcas hjemmeside.

Selve transferen:
’Til at starte med troede jeg slet ikke på det, men efter noget tid blev det mere seriøst. Jeg talte med min far, og da det endelig gik igennem, var jeg bare glad, for det var min drøm, der blev gjort til virkelighed’.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den store drøm om Champions League:
’Jeg er rolig, og jeg forsøger ikke at overtænke for meget. Jeg vil bare hjælpe klubben, så meget jeg kan, ved at vinde så mange trofæer som overhovedet muligt. Det er helt klart for mig, at min største drøm er at vinde Champions League. Jeg vil virkelig gerne gøre det godt og vinde så meget som muligt sammen med Barca.

Konkurrencen i Barca:
’Jeg ser frem til at lære fra de bedste i verden, og selvfølgelig er der mange topspillere. De er alle sammen gode, men jeg ser specielt frem til at spille med Lewandowski – og selvfølgelig med Raphinha også. Jeg kommer til at fuldføre min drøm’.

Snakken med Raphinha inden skiftet:
’Han fortalte mig alt det vidunderlige omkring Barca, og at det er en fantastisk klub og helt perfekt med alle faciliteterne til at arbejde hårdt og udvikle sig’, slutter Vitor Roque.

roque9

// Vitor Roque
.:FORSIDE:.