fbpx
Annonce

Barca kan prioritere en midtbanespiller over Roque

Anders Lang Jensen - 19.11.23

// Vitor Roque

Barca har sikret sig det brasilianske stortalent Vitor Roque fra sommer, men klubben har mulighed for at hente ham til vinter. Økonomisk kan ledelsen dog vælge at prioritere andre positioner end den 18-årige angrebskomet.

For to måneder siden blev Vitor Roque ankelskadet, og det påvirker uden tvivl Barcas syn på at købe angriberen midt på sæsonen til januar. Det vil kræve, at Barca lægger transfersummen på bordet nu til vinter, men med Roque i en genoptræningsproces lige nu, er det måske et sats.

Barca mangler 40 mio. euro fra investeringsselskabet Libero, der købte en andel af Barca Studios i sommer, men forhåbningen er, at den store pose penge lander i det catalanske snarest muligt. På den måde vil det være muligt at hente Vitor Roque, men muligvis kigger man andetsteds.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge journalisten Jordi Cardero kan det nemlig tyde på, at ledelsen lige nu hælder til at vente indtil sommer med at få Vitor Roque ind i truppen, som også er den oprindelige del af aftalen med Athletico Paranaense. I stedet vil man undersøge markedet for en ekstra midtbanespiller.

Snakken om Real Sociedads defensive midtbaneanker Martín Zubimendi vil ikke forstumme, og i sommer var profilen også på toppen af Xavis prioriteter. Det ønske fra Xavi har på ingen måde ændret sig, men Zubimendi har en frikøbsklausul på 60 millioner euro, som gør den mission til en vanskelig opgave.

roque2

 

.:FORSIDE:.