fbpx
Annonce

Ronald Araújo: 'Dette er starten på en ny æra'

Anders Lang Jensen - 16.01.23

// Supercup // Ronald Araujo

Søndag aften triumferede Barca i den spanske Supercup, da holdet slog Real Madrid sikkert med 3-1. Titlen var den første pokal under Xavis ledelse, og ifølge Barcas forsvarsprofil Ronald Araújo, er det starten på en ny æra.

Der var store følelser i spil søndag aften på King Fahd Stadium i Saudi Arabien, da Barca løftede pokalen i Supercup-finalen. Ronald Araújo var ingen undtagelse, der efter en lang skadespause er vendt stærkt tilbage med toppræstationer i den seneste tid.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg var i tårer, efter kampen blev fløjtet af. Jeg har haft en hård tid rent følelsesmæssigt grundet min skade, fordi jeg også missede VM-slutrunden’, lød det fra Ronald Araújo til Barca TV ovenpå finalesejren.

’Det her er starten på en ny æra, og derfor er denne titel også så smuk. Jeg er utrolig glad, for vi er kommet tilbage fra nogle hårde perioder’, sluttede sydamerikaneren.

Ronald Araújo spillede finalen som højreback, og sammen med de øvrige forsvarskollegaer Andreas Christensen, Jules Koundé og Alejandro Balde, spillede han en solid kamp, som grundlagde finalesejren.

araujo32

.:FORSIDE:.