fbpx
Annonce

Romano: Messi ser ud til at forlænge med PSG

Anders Lang Jensen - 20.12.22

// Lionel Messi

topbar2221

Rygterne om Lionel Messis fremtid fortsætter ufortrødent ovenpå argentinerens store VM-triumf. Et muligt comeback til Barca er blevet nævnt, men ifølge journalisten Fabrizio Romano, peger pilen mod en forlængelse med PSG.

Det er uden tvivl præsident Laportas store drøm at hente Lionel Messis hjem til Barca, men klubbens økonomiske situation vanskeliggør det ønske. Dermed tyder noget også på, at Messi ikke vender tilbage til det catalanske trods spekulationer om netop det.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano har Messi ikke truffet sin endelige beslutning om, hvor han spiller efter denne sæson. Barca drømmer om at hente ham tilbage, men klubbens økonomiske situation gør, at man realistisk set ikke er i stand til at hente Messi, meldes det.

Der er interesse fra amerikanske Inter Miami, men den dialog er ikke i nogle avancerede drøftelser lige nu, meldes det. Derfor er PSG lige nu favoritter til at underskrive med Messi, og franskmændene har forberedt et nyt kontrakttilbud til argentineren umiddelbart gældende for en enkelt sæson mere.

messi19

.:FORSIDE:.