fbpx

Nu vil Real Betis have flere Barca-spillere

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.05.20

© Getty Images
// Aleña // Real Betis // Junior Firpo // Ansu Fati // Collado // Trincao // Pedri

I sidste uge kom det frem, at Real Betis vil have Carles Aleñá, Riqui Puig og Junior Firpo, men det er tilsyneladende ikke de eneste Barca-spillere, som andalusierne er ude efter. Nu er der meldinger om Ansu Fati og Trincao også.

Real Betis har allerede Carles Aleñá på lån og ham vil de gerne beholde en sæson mere. Derudover har de grøn-hvide også spurgt til muligheden for at leje eller købe Riqui Puig og Junior Firpo.

Men her stopper interessen for Barcas spillere ikke. Ifølge den catalanske avis Sport, så er Betis også interesseret i at forstærke sig med Ansu Fati og Fransisco Trincao i offensiven. De skulle nu have spurgt til hvorvidt de kan få dem på lejeaftaler.

Det er meget klart hvorfor det kan være en god idé for Aleñá, Puig og Firpo at tage på lån i Betis og det er det måske også for Ansu Fati og Trincao, da Barca allerede er dækket godt ind i offensiven med Messi, Suárez, Griezmann, Dembélé og Braithwaite samt sandsynligvis Lautaro Martínez og muligvis Neymar.

Det er Betis-træneren Rubi med hans gode forbindelser til Barca, som står bag interessen i de mange Barca-spillere. Betis har i forvejen et godt forhold til catalanerne, så det er ikke utænkeligt, at flere Barca-spillere kan blive sendt på lån hos Betis.

Lykkes det for Betis at hente de fem spillere, kan halvdelen af deres hold bestå af Barca-spillere, hvilket vil være ret usædvanligt. I forvejen har Betis de tidligere Barca-spillere Christian Tello, Marc Bartra og Willy Kaptoum i truppen.

.:FORSIDE:.