fbpx

Ansu Fati tilbage på banen efter to måneders pause

FCBARCELONA.DK - 04.02.24

 


Den udlejede Ansu Fati har ikke haft den optimale start på sit ophold i Brighton, for efter netop at være kommet i gang, pådrog han sig en lårskade. I går vendte han så tilbage efter to måneders pause.

Fati havde en svær start i England, hvor han lige skulle finde sig rette, men formkurven var stigende og i efteråret begyndte han endelig at vise de takter man kender ham for i Barcelona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det gode udvikling stoppede dog brat i slutningen af november måned, da Ansu Fati pådrog sig en skade i det ene baglår. I går kunne han så endelig snørre fodboldstøvlerne igen og løbe ind på græstæppet til en kamp i Premier League.

Det skete da han blev skiftet ind i opgøret mod Crystal Palace i det 88. minut, hvor Brighton førte med 4-1. Det var ikke meget Fati nåede at være i boldberøring i kampens sidste minutter, men bare det at han er tilbage, er en god nyhed for ham og for Barca.

Nu har han nemlig igen muligheden for at fortsætte sin udvikling og håbe på, at Barcas nye træner til sommer vælger at bruge ham.// Ansu Fati
.:FORSIDE:.