fbpx

Avis: Fati kan købes for 30 mio. euro til sommer

Peter Vyff - 06.02.24

// Ansu Fati

Ansu Fati blev i sommer udlånt til Brighton for sæsonen, hvor han har gjort det udmærket. Catalaneren er dog ikke sikker på en fremtid hos Barca, hvor ledelsen nu skulle have fastsat en pris på kantspilleren.

Barca havde store forventninger til Ansu Fati, der kort tid efter sin debut på førsteholdet, blev udråbt til at følge i fodsporene på selveste Lionel Messi. Stortalentet fik dog ødelagt meget af sin tidlige karriere af skader der satte ham tilbage i udviklingen, og derfor besluttede ledelsen i sommer at udlåne ham til Brighton.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Efter en udemærket start hos englænderne, pådrog Fati sig hurtigt endnu en lårskade, der har betydet, at han har misset et par måneder af denne sæson. Catalaneren fik dog i sidste weekend comeback mod Crystal Palace, og håbet hos Barca er, at han langsomt kan genvinde sig en startplads under Roberto de Zerbi.

Barcas ledelse er ifølge avisen Sport klar til at sælge La Masia-spilleren til sommer, eftersom hans skadeshistorik betyder, at man er usikre på hans fremtid. Kantspilleren prissættes til cirka af 30 mio. euro, hvilket efter sigende har fået Liverpool til at interessere sig for ham.

Barca skulle dog heller ikke være afvisende overfor at beholde Fati, der selv foretrækker at blive hos Barca. Den kommende Barca-træner ventes at få indflydelse på kantspillerens fremtid, der også vil afhænge af, om det lykkes at gøre João Felix' lejeophold permanent.

Den 21-årige Fati går derfor nogle afgørende måneder i møde, hvor han skal gøre alt hvad han kan, for at overbevise ledelsen om, at han har en fremtid på førsteholdet efter sommer..:FORSIDE:.