Rakitic: 'Jeg vil gerne spille sammen med Ronaldo'

FCBARCELONA.DK - 14.02.20

© Getty Images

Ivan Rakitic har i længere tid været rygtet kraftigt væk fra Barca og Juventus har været et varmt emne. Nu indrømmer kroaten, at han hellere end gerne vil på samme hold som Cristiano Ronaldo.

Både i sommer og her i januar var der mange spekulationer om Rakitic' fremtid. Især italiensk fodbold hev i midtbanespilleren, med Inter og Juventus som de mest oplagte destinationer.

Det er ikke længe siden at Rakitic ytrede utilfredshed med den behandling han fik af Barca, der virkede meget interesseret i at sælge kroaten, der kunne indbringe en pæn sum penge. Derfor regner mange med, at Rakitic forlader Barcelona til sommer.

Her kunne Juventus ligne ny klub for ham, ikke mindst efter den udtalelse han kom med i går. 'Selvfølgelig vil jeg gerne spille sammen med Cristiano Ronaldo, for han er en af de bedste i historien. Jeg så ham netop i går og vi kan alle se, hvad han præsterer i Juventus i øjeblikket. Efter min mening er han en af de bedste spillere nogensinde' sagde han i et interview med amerikanske Bleacher Report.

Rakitic understregede dog hurtigt, at der er én der er bedre en Ronaldo. 'Leo er den bedste nogensinde. Det er meget specielt at spille sammen med ham. Det har været utroligt at spille med ham gennem seks år' afsluttede han om sin holdkammerat Leo Messi.

.:FORSIDE:.