fbpx
Annonce

Rafa Yuste: ’Omgivelserne støtter os ikke nok’

Simon Arun Vrábel - 23.12.23

 


Inden hjemmekampen mod Almeria i onsdags gav Rafa Yuste et interview, hvor vice-præsidenten kom med hård kritik af både pressen og alle dem som i øjeblikket sætter spørgsmålstegn ved Xavi.

Det har tidligere været fremme, at Xavi omtaler holdet og ledelsen som en stor familie, og den historie bekræftede vice-præsidenten, Rafa Yuste, da han onsdag aften talte med store bogstaver i sin opfordring til at støtte holdet.

’Xavi siger det meget godt: ”Vi er en familie”. Det er nemt at sige, men det handler om følelsen af, at være sammen om tingene, stå sammen og føle sammenhold’, indledte Yuste til tv-stationen Movistar.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Både Xavi og jeg er enige om, at omgivelserne ikke støtter os nok. Vi har alle sammen brug for hjælp og støtte, Xavi, spillerne, præsidenten og bestyrelsen. Hver og en har brug for, at vi står sammen som en familie’, forsatte Yuste inden han blev bedt om at uddybe, hvem han definerer som ”omvigelserne”.

’Det er alle jer og alle os. Det er ikke kun pressen, men det er alle dem som skaber negativitet. Vi har brug for positiv tankegang. Nu kommer Vitor Roque snart, og han vil hjælpe os i angrebet, og samtidig kigger Deco på, hvad vi har allermest brug for efter tabet af Gavi’.

Efter nederlagene til Girona og Royal Antwerp og det efterfølgende uafgjorte resultat imod Valencia, fik spillerne endelig en succesoplevelse, da Almeria blev sendt hjem fra årets sidste ligakamp med et 3-2 nederlag.



// Rafa Yuste
.:FORSIDE:.