fbpx
Annonce

Rafa Yuste: 'Jeg håber at Xavi fortsætter'

Peter Vyff - 31.03.24

 


Xavi bekendtgjorde i starten af året sin opsigelse i Barca, og efter planen stopper hans som cheftræner til sommer. Ledelsen, anført af Joan Laporta og Rafa Yuste, har dog tænkt sig at gøre alt hvad de kan for at ændre den beslutning.

Siden Xavi annoncerede sin opsigelse, har Barca fået bedre styr på spillet, og fundet vej til kvartfinalen i Champions League. Catalanerne har samtidig fundet det svært at finde en erstatning på trænermarkedet, selvom adskillige kandidater er blevet sat i forbindelse med de spanske mestre.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Bestyrelsen betragter det derfor som den bedste løsning at overtale Xavi til at tage endnu en sæson som cheftræner, og måske mere end det. Det har Joan Laporta tidligere understreget, og det samme gjorde Rafa Yuste i går inden kampen mod Las Palmas.

Vicepræsidenten blev direkte spurgt til Xavi og hans holdning til situationen: 'Jeg håber, at Xavi fortsætter som Barca-træner. Det er noget vi alle ønsker, og der er tale om et længerevarende projekt - ikke bare en sæson eller to. Xavi kender allerede til vores planer, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at overbevise ham' sagde Yuste.

Catalaneren blev til sidst også spurgt til det store antal ungdomsspillere i førsteholdstruppen, hvor han så sin chance til at rose Xavi: 'Det gør os stolte, at spillerne har leveret på så højt et niveau, taget deres alder i betragtning. En stor del af æren skal tilgå Xavi, der har turde stole på spillerne, og det beviser blot, at han bærer vores DNA i hjertet' afsluttede vicepræsidenten.

// Xavi // Rafa Yuste
.:FORSIDE:.