fbpx
Annonce

Piqué risikerer straf for udtalelse efter Sevilla-kamp

FCBARCELONA.DK - 21.06.20

© Getty Images
// Gerard Piqué

Antydede Gerard Piqué dommerhjælp til Real Madrid, da han udtalte sig efter Barcas kamp mod Sevilla? Det skal ligaens disciplinærkomité nu undersøge og konsekvensen kan blive en straf til catalaneren.

Det ligger fast at Real Madrid har været favoriseret af nogle dommerkendelser i deres to første kampe efter coronapause, hvor begge opgør blev vundet. Spørgsmålet er om det var det Piqué hentydede til, da han kom med en kommentar efter Barcas kamp i Sevilla fredag aften.

'Jeg tror det bliver svært at vinde denne liga. I dag mistede vi muligheden for kun at afhænge af os selv. Vi vil gøre alt hvad der er muligt, men jeg forventer at Madrid kommer til at miste meget få point. Når vi ser hvad der er sket i de to første runder der er spillet, bliver det svært at Madrid mister point' kom det blandt andet fra ham.

Samtlige sportsmedier omtaler hans udtalelse, for kan det opfattes som en kritik af dommerne for at hjælpe Madrid mod mesterskabet? I hvert fald vil det blive undersøgt, for det er forbudt at beskylde dommerne for at favorisere et hold.

Skulle disciplinærkomitéen finde Piqué skyldig, kan det medføre karantæne, men det sker næppe i denne sæson, der slutter inden udgangen af juli.

Mange regner dog med, at udtalelsen ingen konsekvenser får for Piqué, for der er tale om en formulering der kan tolkes på flere måder. Piqué vil helt sikkert forsvare sig med, at han ikke refererede til dommerne, men udelukkende til resultaterne.

Det er dog en kendsgerning, at Piqué endnu en gang har bragt sig selv i fokus med en kontroversiel kommentar, noget som er sket mange gange tidligere.

.:FORSIDE:.