Pedro: 'Jeg ville elske at komme tilbage til Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.12.19

© Getty Images

Det er efterhånden ved at være nogle år siden, at Pedro forlod Barca til fordel for Chelsea, men den spanske angriber kan godt se sig selv vende tilbage til Camp Nou i den nærmeste fremtid. Hans kontrakt udløber til sommer.

Næste sommer udløber Pedros kontrakt med den engelske klub. I den forbindelse blev han interviewet om fremtiden på den catalanske radiostation SER Catalunya. Her afviste kanarieren ikke at vende tilbage til Barca. 'Det er altid en mulighed at vende tilbage og jeg håber det kan ske' indledte han.

'Alle kender til de følelser jeg har for Barca, og det er klart, at det er en mulighed at vende tilbage til Barcelona. Sådan har det altid været. Jeg har en særlig kærlighed for klubben, fordi jeg støtter dem. Jeg har haft så mange specielle oplevelser der i alle de år jeg var der. Jeg føler mig elsket af tilhængerne' erkendte han.

Den nu 32-årige angriber er i gang med sin femte sæson på Stamford Bridge, men han er godt klar over, at det ikke kun afhænger af ham, hvis han skal tilbage til Barca. 'Jeg ved ikke om det er i Bartomeus hænder, trænerens eller hvem ellers. Jeg tænker det kan være svært for dem, men det er klart, at det er en mulighed at komme tilbage' sagde han til slut.

Da Pedros kontrakt med Chelsea udløber næste sommer kan Barca hente ham på en fri transfer og de kan allerede indgå en aftale med ham fra januar, hvor han har seks måneder tilbage af aftalen med Chelsea. På det seneste er han dog blevet kædet sammen med Aston Villa.

Pedro skiftede til Chelsea i sommeren 2015 i søgen efter mere spilletid, da han stod i skyggen af Messi, Suárez og Neymar om en af de tre pladser i front. Barca sættes også i forbindelse med Willian fra Chelsea, som ligeledes kan hentes på en fri transfer næste sommer.

.:FORSIDE:.