fbpx
Annonce

Pedro: 'Ville elske at trække mig tilbage i Barca'

FCBARCELONA.DK - 15.11.23

// Pedro

Pedro Rodríguez var en af de helt store profiler på Pep Guardiolas Barca-mandskab. Nu er den 36-årige angiber i Lazio og karrieren lakker på mod enden. Nu afslører han, at hans store drøm er at kunne slutte af i Barca.

Pedro havde kæmpe succes i de syv sæsoner han tilhørte Barcas førsteholdstrup, for her blev det til et hav af titler, blandt dem fire mesterskaber og tre Champions League. I 2015 forlod han Barca og fortsatte karrieren i Chelsea, Roma og senest Lazio, hvor han er i gang med sin tredje sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med sine 36 år nærmer karrieren sig slutningen for den spanske angriber og i et interview lægger han ikke skjul på, hvad hans store drøm er. 'Barca er min klub og det bliver meget svært at vende tilbage af flere årsager, blandt andet min alder, men jeg ville elske at trække mig tilbage i Barca. Det ville være spektakulært, men jeg ser det meget langt væk og meget svært' lyder det fra ham ifølge avisen Mundo Deportivo.

'Hvis Xavi skulle ringe til mig inden jeg lægger støvlerne på hylden, ville jeg komme lige med det samme, inden han fortryder' fortsætter han med et smil.

Til sidst er der stor ros til Barca-træneren, som Pedro spillede sammen med i klubben. 'Jeg har stor tiltro til Xavi. Han er en træner der giver alt, han har gode idéer om hvad han vil, nemlig at få Barca så langt som muligt' afslutter han.

Dermed er invitationen sendt afsted til Xavi, men om Barcas træner føler behov for en 36-årig Pedro i truppen, er nok tvivlsomt. Det kan dog ikke afvises 100%, for hvis det ikke lykkes at hente Vitor Roque til januar, kan Pedro måske lejes meget billigt af Lazio.



.:FORSIDE:.