fbpx
Annonce

Pedri: 'Svært at se Sergio Ramos skifte til Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.03.21

// Ramos // Pedri


Det spanske landshold trænede for første gang ved denne samling tirsdag. Efter træningen deltog Pedri ved et pressemøde hvor han blev stillet flere spørgsmål, blandt andet om Sergio Ramos' fremtid.

Sergio Ramos har kontraktudløb med Real Madrid til sommer. I den forbindelse har nogle fjollede rygter sat ham i forbindelse med Barca. Det kommenterede Pedri. 'Det er meget svært for Ramos at skifte til Real Madrids største rivaler' sagde han inden han tilføjede:

'Han er en god spiller, men det er ikke mig som står for at hente spillere til Barca. Jeg kan ikke sige så meget om ham. Jeg prøver bare at fokusere på alle der er her og at de er rigtige gode spillere og mennesker' sagde han videre.

Pedri har taget Barca med storm og hans måde at spille på er blevet sammenlignet med Iniesta. Den sammenligning er spanieren glad for. 'Angående sammenligningerne med Iniesta, så er det klart for mig, at jeg skal være Pedri, men det er en ære at blive sammenlignet med Andrés Iniesta' sagde han om det.

Det er første gang Pedri er med det spanske landshold, så det knyttede han også en kommentar til. 'Jeg er blevet behandlet godt lige fra den første dag. At kende Jordi Alba og Busquets og nogle fra U21-holdet gør også det hele nemmere' kom det fra ham.

'Resten af landsholdskammeraterne her er også rigtig rare at være sammen med. Jeg kan lide dem og den måde Luis Enrique gerne vil spille på. Jeg håber at lære en masse her med landsholdet og at jeg tilpasser mig godt, så jeg kan bidrage så meget som muligt' afsluttede han.

.:FORSIDE:.