fbpx
Annonce

Pedri rejser ingen steder: 'Barca er min drøm'

FCBARCELONA.DK - 11.12.21

// Pedri

ps5 art


Pedri kan uden problemer kalde sig verdens bedste spiller under 21 år, efter at have vundet både Golden Boy og Kopa trofæet. Det skaber interesse fra andre klubber, men Pedri forsikrer om, at han bliver hvor han er.

For små to uger siden fik Pedri overrakt Kopa trofæet ved Ballon d'Or gallaen i Paris som bevis på, at han er verdens bedste spiller under 21 år. På mandag er det så Golden Boy trofæet han modtager, igen som bedste spiller under 21 år. Det er avisen Tuttosport der kårer Golden Boy.

Artiklen fortsætter under annoncen


I den anledning har Tuttosport talt med Pedri om den store succes og den interesse det fører med sig fra andre klubber. Her er svaret ikke til at tage fejl af. 'Jeg er glad for at være i Barca og det er min drøm. Jeg har netop skrevet en ny kontrakt under, så jeg spiller her til 2026 og så må vi se' svarede han.

Pedri tror at klubkammeraterne Ansu Fati og Gavi vil være særiøse kandidater til næste sæsons Golden Boy. 'Både Ansu og Gavi kommer til at kæmpe med om Golden Boy sammen med Bellingham, der er en spiller jeg synes rigtig godt om' sagde Pedri.

Udtalelserne skaber glæde blandt Barcas mange fans, for Pedri er umådelig populær og tilskrives en nøglerolle på fremtidens Barca-mandskab.

.:FORSIDE:.