fbpx
Annonce

Pedri: 'Har drømt om denne dag, siden jeg var barn'

FCBARCELONA.DK - 20.08.20

// Pedri


Efter at have skrevet sin kontrakt under og poseret med Barca-trøjen, svarede Pedri på spørgsmål fra pressen ved hans officielle præsentation i dag. Her var det tydeligvis en glad spiller der udtalte sig.

'Mange tak til jer alle. Lige siden jeg var barn og min far stiftede en Barca-fanklub derhjemme, har jeg drømt om denne dag. Jeg håber at kunne vise mit talent og triumfere i Barca' indledte den kun 17-årige angriber fra Gran Canaria.

Han blev bedt om at beskrive sig selv som spiller. 'Jeg er en spiller der kan lide at have bolden og som vil have det sjovt når jeg spiller, for så gør man det bedst' svarede han.

Også rygterne om Messis fremtid blev indirekte kommenteret. 'Jeg ønsker at lære af den bedste i verden og han er her. Jeg håber han bliver' kom det fra Pedri.

Pedri blev spurgt, om han er klar til at blive lejet ud, hvis det kan sikre ham spilletid. 'Mit førstevalg er at blive her, men jeg afviser ikke at blive lejet ud. Jeg tror dog det bedste er, hvis jeg bliver' var hans svar.

Pedri hedder i virkeligheden Pedro, men det vil han ikke kaldes. Derfor står der også Pedri bag på hans trøje. 'Sådan har man kaldt mig siden jeg var lille. Der er aldrig nogen der har sagt Pedro, så jeg holder fast i kælenavnet Pedri' slog han fast.

.:FORSIDE:.