fbpx
Annonce

Pedri: 'Jeg glemmer aldrig El Clásico'

FCBARCELONA.DK - 27.03.22

// Pedri

Pedri er med det spanske landshold der spiller to venskabskampe her i landskampspausen. I en snak med avisen La Vanguardia ser han tilbage på 0-4 sejren i El Clásico og han udtaler sig også om Xavi, Dembélé og Messi.

Der er ingen tvivl om, at Barcas ydmygelse af Real Madrid på de hvides bane, har printet sig solidt ind i Pedris hukommelse. 'Jeg vil aldrig glemme det på grund af den måde vi spillede på. Vi løb på banen med stor lyst til at gøre det godt og bagefter var vi meget glade, for det gik som vi ønskede, men vi havde ikke forventet sådan et resultat' indleder han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dernæst sætter han ord på Xavis rolle som træner. 'Xavi er en træner der skaber sikkerhed hos os i alle bevægelser, for han ved 100% hvad han vil med holdet og vi spillere forstår ham til perfektion. Vi ved at vi skal kontrollere kampen gennem boldbesiddelse. Det er det han insisterer mest på' kommer det fra Pedri.

Også Dembélé får en kommentar. 'Jeg har et godt forhold til ham. Han er en vild spiller og han har overrasket mig meget. Du ved ikke om han trækket til højre eller til venstre. Han tager den vej han ønsker og det er en fornøjelse at have ham. Nogle gange joker jeg om hans fremtid, men det er beslutning han selv må tage' siger Pedri.

Pedri nåede kun at spille sammen med Messi en enkelt sæson og han håber, at det kan blive til flere. 'Jeg havde det rigtig godt med Leo på banen, og udenfor banen er han en fantastisk person, så jeg håber han kan vende tilbage. Jeg havde det sjovt når jeg spillede med ham og man nyder at have ham som holdkammerat. Jeg ser altid hans kampe når jeg kan, for jeg lærer rigtig meget ved at se verdens bedste spiller' afslutter han.

.:FORSIDE:.