fbpx
Annonce

Overblik: Lige nu har Xavi 41 spillere til 25 pladser

FCBARCELONA.DK - 28.04.22

// transfer

Det tegner til en rigtig travl sommer for Barcas sportslige ledelse, for regner man alle spillere med, de nuværende, de udlejede og dem der meldes på vej til klubben, skal der alvorligt gang i svingdøren. Få overblikket her.

Barca aktuelle førsteholdstrup er på 25 spillere og her vil en del af dem skulle forlade klubben til sommer, men hvem og hvor mange er usikkert, selvom meget tyder på en kraftig fornyelse på grund af en meget skuffende sæson med store spille- og resultatmæssige problemer.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Der venter den sportslige ledelse et stort arbejde med at finde nye klubber til spillere som Neto, Mingueza, Umtiti, Puig og Braithwaite, for at nævne de mest oplagte, men andre kan også komme på tale.

Der er samtidig et par lejede spillere som man måske vil forsøge at beholde som Adama Traoré og Luuk de Jong.

Det bliver ikke nemmere af, at en række spillere er udlejet og som der skal findes løsninger på. Det drejer sig om Collado, Iñaki Peña, Coutinho, Pjanic, Griezmann og Trincao. Af disse spillere er det sandsynligvis kun målmand Iñaki Peña der har en reel chance for at vende tilbage.

Så er der de spillere fra B-holdet der vurderes at være klar til større udfordringer. De skal enten rykkes op på førsteholdet eller udlejes for at udvikle sig på et højere niveau. Her er der tale om Arnau Tenas, Jutglá, Ez Abde, Akhomach og Balde.

Der er også to nye unge spillere på vej som Barca har sikret sig og som ankommer til næste sæson. Det stortalenterne Pablo Torres og Emre Demir. De er i første omgang tiltænkt en rolle på Barca B, men man vil nok også se dem for førsteholdet, måske allerede i sommerens træningskampe.

I den catalanske presse tager man allerede for givet, at Barca henter danske Andreas Christensen samt Milans midtbanespiller Franck Kessie, begge på fri transfer.

Til sidst er der Moussa Wague, der er ved at være tilbage fra en meget lang skade. Han indgår ikke planerne for næste sæson.

Samlet set er der tale om 45 spillere og så mange kan der selvfølgelig ikke være i Xavis førsteholdstrup, der kommer til være på 24-25 spillere. Det viser hvilket massivt arbejde der venter den sportslige ledelse.

.:FORSIDE:.