fbpx
Annonce

Osasuna henter klart flest af sine point på udebane

FCBARCELONA.DK - 13.03.22

// Osasuna

ps5 art


Barca får i aften besøg af Osasuna på Camp Nou. Holdet fra Pamplona indtager en 11. plads i tabellen, men det har været kendetegnende for deres sæson, at de har hentet klart flest point på udebane og det er en advarsel til Barca.

Osasuna lagde stærkt ud denne sæson, hvor de blandede sig i toppen af tabellen. Siden fulgte ti kampe i træk uden sejr, hvilket sendte dem nedad i stillingen, men de senste måneder er der igen begyndt at komme sejre på kontoen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Osasuna kommer til Camp Nou med en frisk 1-0 sejr over Villarreal, hvilket vidner om stor aktuel styrke. Den oplevelse vil spillerne fra Pamploma helt sikkert forsøge at bygge videre på i aften.

Samtidig har Osasuna vist sig stærkere på udebane end hjemme på El Sadar i denne sæson. På eget græs har de fået 15 point i 14 kampe, mens de på udebane har hentet 20 point i 13 kampe. De kommer derfor til Camp Nou med troen på et godt resultat.

At Osasuna ikke er nemme at besejre måtte Xavi sande i sin sjette kamp som Barca-træner, da holdet i december gæstede El Sadar. Her sluttede det 2-2 efter en meget sen udligning af Osasuna.

Osasuna kommer til Camp Nou for at forsvare sig med mange mand foran eget felt. Det er et af de hold i La Liga der lukker færrest mål ind, så der venter Barca en solid defensiv.

Xavi og hans spillere er således advaret om, at det ikke bliver nemt i aften på Camp Nou. Kampen spilles kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.