Officielt: Barca bekræfter at Pedri er skadet

FCBARCELONA.DK - 28.02.21


Pedri måtte udgå af kampen i går mod Sevilla med en skade og her til formiddag er midtbanespilleren blevet undersøgt af klubbens læger. De fortæller i dag, at der er tale om en forstrækning af venstre lægmuskel.

Der var straks bange anelser i går, da Pedri satte sig på græsset og bad om at blive skiftet ud. I første omgang kunne man ikke se hvad der var sket da Pedri humpede ud. Senere meldte klubben ud, at den var venstre lægmuskel der gav problemer.

Senere så man Pedri forlade Sánchez Pizjuán med krykker, da han skulle gå ud til den ventende bus, hvilket straks skabte spekulationer om en alvorlig skade.

I dag blev Pedri så undersøgt af klubbens læger og meget tyder på, at han er sluppet billigt. Den officielle udmelding går på en forstrækning og dermed ikke noget alvorligt. Lægerne kommer dog ikke med et bud på hvor lang pause Pedri kan forvente, kun at udviklingen vil afgøre hvonår han kan spille igen.

Det er dog positivt, at der kun er tale om en forstrækning og ikke en reel fibersprængning, for det afkorter rekuperationsperioden væsentligt. Lokale medier taler om en mulig pause på et par uger.

Dermed tegner det til, at Pedri går glip af pokalsemifinalen på onsdag mod Sevilla og også returkampen mod PSG i Champions League en uge senere.

.:FORSIDE:.