fbpx
Annonce

Nu kan Xavi for alvor sætte sit præg på tingene

FCBARCELONA.DK - 29.11.21

// Xavi

instabar


For en sjælden gangs skyld skal Barca ikke i kamp midt på ugen og det giver Xavi optimale muligheder for at arbejde med spillerne, uden at der venter en kamp lige om hjørnet. Dermed kan han for alvor sætte sit præg på tingene.

Da Xavi trådte til som træner, var der lige startet en landskampspause. Det betød at mange spillere var rejst væk og næsten lige så mange var ude med skader. Dermed havde Xavi svært ved at få noget kvalitet i træningen og begynde at implementere sine idéer.

Efter landskampspausen fulgte der tre kampe på en uge, hvor det naturligt var svært at finde tid til at gennemføre de helt store ændringer. Her handlede det meget om de konkrete modstandere og om at restituere. Alligevel så man klare tegn på ændringer i spillet, men alle er klar over, at der er meget der stadig kan forbedres.

Derfor kommer denne uge som en velkommen gave for Xavi, for der skal ikke spilles kamp midt på ugen. Dels kan spillerne få en lille puster, dels er der gode muligheder for at træne konkrete taktiske tiltag.

Xavi har valgt at give sine spillere fri mandag og tirsdag for at lade batterierne op, men derefter følger der nogle dage, hvor der for alvor kan rettes fokus på Xavis idéer.

Barcas næste kamp er på lørdag eftermiddag, hvor de tager imod Real Betis.

.:FORSIDE:.