fbpx
Annonce

Nico: 'Det er ikke et farvel, men et på gensyn'

FCBARCELONA.DK - 11.08.22

// Nico González

Selvom det endnu ikke er blevet officielt bekræftet at Nico forlader Barca på en lejekontrakt, tager han i dag afsked med klubben og dens fans i en udmelding på Instagram. Her forsikrer han om, at han vender tilbage.

Det er nærmest en offentlig hemmelighed at Nico González skal spille i Valencias trøje den kommende sæson. Det sker på en lejeaftale og det er tydeligvis midtbanespillerens eget valg. Han ønsker regelmæssig med spilletid og derfor søger han væk på en lejeaftale.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Hverken Barca eller Valencia har bekræftet noget, men det afholdt ikke Nico fra at komme med følgende udmelding på Instagram:

'Det er ikke et farvel, men et på gensyn. Med mine 20 år har jeg brug for og ønsker spilletid for at vokse som fodboldspiller. Derfor besluttede jeg at det bedste for mig var at spille i en anden klub denne sæson. Til alle Culers, holdet og tilhængerne, jeg ønsker jer alt muligt held og lykke og håber I kan fejre mange titler' skrev han.

Nico nævner altså ikke specifikt Valencia, men det forventes at han allerede debuterer for holdet på søndag i hjemmekampen mod Girona.

.:FORSIDE:.