Nej - Barca har ikke købt Neymar. Aprilsnar!

FCBARCELONA.DK - 02.04.20

I går bragte vi "nyheden" om, at Barca havde købt Neymar og at han overtog Messis trøje nr. 10. Som mange gættede, udsatte vi her på fcbarcelona.dk vores mange læsere for den lange tradition med en lille uskyldig aprilsnar.

Neymar er på tale som en af sommerens mulige forstærkninger, men Barca har altså ikke købt brasilianeren endnu, som vi ellers kom til at skrive i går.

Reaktionerne på facebook var mange. Flest afslørede straks vores forsøg på en lille aprilsnar, men der var også dem der blev glade for nyheden og dem der ærgrede sig over købet. Heldigvis syntes langt de fleste, at en aprilsnar er sjovt, men der var også dem kom med negative kommentarer om vores lille spøg. Sådan vil det nok altid være, når man forsøger at tage lidt gas på andre, men den 1. april er det altså tilladt.

Så er der bare at vente på om vores "nyhed" måske alligevel bliver til virkelighed til sommer. Sker det, bliver det dog næppe i trøje nr. 10 man ser Neymar, for den tilhører indiskutabelt Lionel Messi og han afgiver den næppe.

.:FORSIDE:.