fbpx
Annonce

Mindst 13 spilleres fremtid skal stadig afgøres

Simon Arun Vrábel - 23.08.22

// transfer

Sommerens transfervindues sidste dag nærmer sig med hastige skridt og inden det lukker d. 31. august ved midnat, skal mindst 13 spilleres fremtid afgøres. Det er både nye og eksisterende spillere som har stor indflydelse på klubbens økonomiske fremtid.

Klubpræsident Joan Laporta har sammen med den sportslige ledelse en lang liste af opgaver som endnu ikke er blevet løst på trods af, at man har arbejdet på dem i flere måneder. Der er nu kun otte dage tilbage af sommerens transfervindue og derfor er det tid til handling. Beslutningerne skal træffes, da klubbens økonomiske fremtid afhænger af specielt spillersalg.

Frenkie de Jong
Klubben skylder angiveligt den blonde hollænder 96 millioner euro og de penge står ikke på kontoen. Man skal derfor nå til enighed med De Jong om enten et salg eller en lønnedgang og det til trods for, at hollænderen ikke har udvist interesse i nogen af delene.

Sergiño Dest
Den amerikanske højreback blev endnu engang udeladt af truppen i kampen imod Real Sociedad, så budskabet fra Xavi er tydeligt. Klubben vil gerne sælge Dest, som har en anslået markedsværdi på 18 millioner euro, men amerikaneren selv, foretrækker at blive i klubben.

Pierre-Emerick Aubameyang
De fleste rygter melder, at gamboneseren er på vej til Chelsea for 22 millioner euro plus variabler og det er penge som vil lune gevaldigt i klubkassen, for en spiller som man hentede gratis i vinter. Handlen er dog ikke lukket endnu og det skal ske snart så man kan rette fokus på de mange andre spillere.

Samuel Umtiti
De seneste meldinger om franskmanden er, at der ligger et tilbud fra italienske Lecce i Serie A, men intet er endnu afgjort og franskmandens fremtid har igennem mange måneder været et uforløst emne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Memphis Depay
Juventus har bekræftet deres interesse i hollænderen, hvis kontrakt udløber næste sommer. Egentligt var det meningen at han fik lov til at rejse på en fri transfer, men medierne mener at vide, at Memphis lønkrav til italienerne har skabt knurre på tråden. Der forventes dog en afklaring inden for de kommende dage på situationen.

Ez Abde
Den 20-årige angriber har længe lignet en spiller som man vil sælge eller udleje, men hvis både Memphis og Aubameyang forlader klubben, kan det åbne døren for spilletid. Intet er dog sikkert endnu og derfor er der brug for afklaring. Abde ankom til Barca B sidste år fra Hércules CF og har kontrakt frem til 2024.

Martin Braithwaite
Den danske angriber er uønsket på Camp Nou. Alligevel er han forsat at finde i truppen og forlader både Memphis og Aubameyang klubben går rygterne på, at danskeren vil blive endnu sværere at få af lønningslisten da han – ligesom Abde – vil have kortere vej til spilletid.

Alex Balde
Unge Álex Balde lignede en spiller som var meget lang fra spilletid men hans indhop i kampen mod Real Sociedad må få Xavi til at genoverveje behovet for at hente Marcos Alonso. Balde er dog kun 18 år gammel så hvad han har i hurtighed, mangler han – modsat Alonso – i erfaring.

Miralem Pjanic
Han blev hentet til Camp Nou som en bedre løsning en Arthur som røg den modsatte vej til Juventus. Under Koeman kunne han ikke spille sig til en startplads, men på pre-season under Xavi viste han gode takter. Alligevel blev han fravalgt til fordel for Frenkie de Jong, så den dyre bosiners fremtid skal afklares, da han er for dyr til at have siddende på bænken.

Jules Koundé
Før man begynder at drømme om at gøre plads i lønbudgettet til Silva, kan man angiveligt finde ca. 20 millioner euro for at kunne indskrive Koundé som allerede har misset to kampe for catalanerne.

Juan Foyth
Catalanernes interesse i Villarreals argentiner Foyth, går ifølge medierne lidt som vinden blæser, men der er ingen tvivl om, at Xavi sammen med den sportslige ledelse afvejer alle muligheder. Også Foyth.

Marcos Alonso
Den rutinerede spanier står forsat på standby i England men spørgsmålet er, om Baldes fornemme præstation mod Real Sociedad har fået Xavi på andre tanker?

Bernardo Silva
Barca har igennem hele sommerens transfervindue været sat i forbindelse med Manchester Citys portugiser, men hvis man vil hente ham til Camp Nou, kræver det i omegnen af 100 millioner euro plus ekstra plads i lønbudgettet. Det ligner i skrivende stund en umulig opgave.

Udover spillerne på denne liste så er der alle de spillere som Barca én eller flere gange er blevet sat i forbindelse med og her arbejder den sportslige ledelse ifølge de catalanske medier med en lang række navne som kandidater til de to backpositioner. Derfor er der rigeligt med opgaver til Laporta og den sportslige ledelse at tage fat på alt imens kalenderen nærmer sig deadline – onsdag den 31. august kl. 00.00.

.:FORSIDE:.