Messi sendte Memphis og De Jong ud af VM

FCBARCELONA.DK - 10.12.22

// Lionel Messi // Frenkie de Jong // Memphis Depay

topbar222

Frenkie de Jong og Memphis er sammen med det hollandske landshold færdige ved VM. Det er kendsgerningen, da de på dramatisk vis tabte kvartfinalen fredag aften til Argentina efter straffesparkskonkurrence.

Fredag aften kæmpede Holland og Argentina om en plads i VM semifinalen, hvor både Frenkie de Jong og Memphis Depay startede ind for hollænderne. De to Barca-spillere havde store forhåbninger om VM-succes, men sådan gik det ikke.

Efter 35 minutter var det Lionel Messi med et sublimt overblik, som sendte en stikning af sted til Molina, som køligt sente bolden i mål til argentinsk føring. Og i anden halvleg var det så Messi selv, som omsatte et straffespark med den sædvanlige overlegenhed.

Med en føring på 2-0 stoppede argentinerne dog med at spille fodbold og det straffede Holland. Først reducerede Weghorst efter 83 minutter, inden han efter hele 10 minutters overtid udlignede efter en smart frisparkskombination.

Opgøret gik dermed i forlænget spilletid, hvor Argentina pressede på, men hvor ingen af holdene formåede at score. I stedet skulle det hele afgøres i straffesparkskonkurrence, hvor hollandske afbrændere af Van Dijk og Berghuis blev afgørende, da det hos Argentina kun var Enzo Ferdandez, der brændte.

Dermed er Messi og Argentina videre til semifinalen ved VM, hvor de skal møde Kroatien. Holland derimod er færdige ved dette års VM og spillerne må rejse hjem til deres respektive klubber, hvilket for De Jong og Memphis altså er Barcelona.