fbpx
Annonce

Messi: 'Neymar er opsat på at komme til Barca'

Anders Lang Jensen - 24.02.20

© Getty Images
// Neymar // Lionel Messi // Lautaro Martínez

I et interview med avisen Mundo Deportivo fortæller Messi lige ud af posen, hvilke navne han gerne ser skifte til Barca inden længe. Og her drejer det sig om både Neymar og Messis landsmand Lautaro Martinez.

’Neymar er en af de bedste spillere i verden, og jeg vil elske, at han vender tilbage. Han er en meget glad person. Han var altid glad i omklædningsrummet og han leverede en special slags glæde’, siger Messi i interviewet.

’Det er normalt, at folk var irriterende over den måde, som Neymar forlod Barcelona på. Jeg var også irriteret dengang, men i sidste ende vil vi alle vinde og have de bedste spillere hos os. Neymar er meget opsat på at komme til Barcelona. Han har hele tiden været ked af at forlade os’ forsætter argentineren.

Inter-angriberen Lautaro Martinez ligner det helt store transfermål til sommer, og Messi udtaler sig også meget direkte omkring Lautaro.

’Lautaro er spektakulær. Han har nogle fantastiske egenskaber. Man kunne se, at han ville blive en stor spiller, og nu er han eksploderet. Han har mange kvaliteter, og han er meget komplet. Suarez kan hjælpe Lautaro med at vænne sig til klubben og La Liga. Jeg har altid sagt, at store spillere forstår hinanden’, slutter Messi.

.:FORSIDE:.