fbpx
Annonce

Memphis viste sig flot frem mod Mallorca

FCBARCELONA.DK - 02.05.22

// Mallorca // Memphis Depay

Memphis Depays fodboldmæssige fremtid er usikker og han rygtes væk fra Barca til sommer. Mod Mallorca i går viste han sig dog flot frem og var sit holds farligste spiller. Kulminationen var hans flotte scoring til 1-0.

Memphis var skadet da Barca i januar forstærkede sig med Adama, Torres og Aubameyang. Det lignede en svær kamp for ham igen at få en stamplads, som han havde det under Koeman og spilletiden under Xavi har da også været sporadisk.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Mod Mallorca startede Memphis dog inde og den tillid gengældte han flot. Hollænderen spillede en god kamp, hvor han konstant var målsøgende i sit spil. Kulminationen kom i det 25. minut, hvor han flot tog bolden ned på en lang pasning fra Jordi Alba, for derefter sikkert at gøre det til 1-0.

Memphis fortsatte de gode takter og Xavi kvitterede ved at lade ham spille alle 90 minutter. I stedet var det Torres og Aubameyang der måtte forlade banen, da der skulle gøres plads til Ansu Fati og Dembélé.

Det bliver spændende at se hvad der sker med Memphis Depay til sommer, for mod Mallorca viste han, at han har kvaliteterne til at hjælpe holdet.

.:FORSIDE:.