fbpx
Annonce

Medie: Xavi forventer ingen forstærkninger til januar

Simon Arun Vrábel - 15.12.22

// Xavi // Transfers

topbar222

Der er forelægger forsat ingen fast beslutning om, hvor vidt Barca forsøger at hente nye spillere til januar, men Xavi arbejder angiveligt ud fra en tese om, at truppen forbliver intakt i løbet af januar.

Den økonomiske storm i Barcelona er endnu ikke gået over og både vinterens og næste sommers transfervindue bliver en sportslig og kommerciel udfordring for Laporta og hans team. Xavi er klar over situationen og derfor arbejder han sammen med sin trænerstab ud fra en tese om, at truppen ikke ændrer sig i løbet af januar måned.

Det er en interessant melding, som radiostationen Cadena SER kommer med, for de skriver, at Xavi har meddelt sin trænerstab, at truppen ikke ændrer sig i løbet af januar måned. Der har ellers gået flere rygter om, at specielt højre back skulle forstærkes i vinterens transfervindue og samtidig har der været flere rygter om diverse kandidater til den snart ledige plads på den defensive midtbane, når Sergio Busquets en gang lægger støvlerne på hylden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alt dette bliver dog måske først til sommer, for i vinterens transfervindue har klubben brug for at slikke sine økonomiske sår og derfor arbejder Xavi ud fra en tese om, at truppen ikke ændrer sig til trods for, at det europæiske vinter-transfervindue er åbent fra 1. januar og 31 dage frem. Hvis det i så fald viser sig at være sandt vil det betyde, at der hverken bliver købt eller solgt spillere, og det kan få nogle interessante konsekvenser.

I forsvaret betyder det på højrebacken, at Sergi Roberto og Hectór Bellerín får endnu en halvsæson til at vise, at de fortjener pladsen. Fælles for dem begge er, at de har kontraktudløb til sommer, men specielt Bellerín kan med sine 27 år håbe på at få forlænget sin kontrakt. På midtbanen betyder det, at Franck Kessié ikke bliver solgt, som de seneste rygter har lydt på, og han vil derfor, sammen med Frenkie de Jong, kæmpe om at være den primære afløser for Sergio Busquets når han skal have en pause, får karantæne eller bliver skadet.

I angrebet betyder det også, at Memphis Depay ikke ryger til hverken Italien eller England som rygterne ellers har kørt på og det kan kun være fordi Xavi har tænkt sig at bruge hollænderen. Memphis har ellers ikke fået meget spilletid indtil nu i sæsonen, men i en periode hvor man har behov for at frigive lønkroner vil man med sikkerhed ikke holde på en spiller, som man i stedet kan sælge og tjene penge på.

For den nuværende trup vil det helt sikkert være gode nyheder, at man kan få lov til at arbejde i fred og det er heller ikke helt utopisk at tænke, at Xavi vil være glad for lidt ro omkring holdet efter et yderst hektisk første halvår i trænersædet.

.:FORSIDE:.