Avis: Manchester United forsøger at leje Dembélé

Magnus Wind - 24.09.20

© Getty Images

Barca forsøger stadig at sælge ud af truppen, så nye forstærkninger kan hentes. Ousmane Dembélé er endnu ikke slået igennem i det catalanske og nu forsøger Manchester United angiveligt at leje franskmanden. 

Der var store forventninger til Ousmane Dembélé, da Barca i 2017 købte den unge kantspiller, som erstatning for Neymar. Franskmandens ophold i den catalanske klub har dog været præget af mange skader, så gennembruddet har ladet vente på sig. I dette transfervindue er Dembélé en af de spillere, som har været rygtet væk.

Nu går rygterne på, at Manchester United forsøger at leje Dembélé. Det meddeler den britiske avis Daily Record. Netop United har tidligere været meldt interesseret i franskmanden.

Ronald Koeman ser umiddelbart godt Dembélé på sit hold, men skal der sælges, ønsker Barca en handel, hvor de forlanger i omegn af 100 mio. euro. Alternativet kan dog blive en lejeaftale, hvor United efterfølgende forpligter sig til at købe Dembélé fri. 

Daily Record skriver desuden, at den engelske klubs sportsdirektør Ed Woodward allerede har været i kontakt med Barca omkring en eventuel handel. Det sker efter, at englændernes førsteprioritet, Jadon Sancho, ser ud til at blive i Dortmund. 

Dembélé har på tre sæsoner blot spillet 74 kampe i blaugrana-trøjen, hvor det er blevet til 19 mål og 17 assists.

644x70

.:FORSIDE:.