Medie: Barca vil lave ny byttehandel med Juventus

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 02.08.20

© Getty Images

Ifølge det italienske medie Calciomercato, er Juventus og Barca nu i dialog om endnu en byttehandel. Denne gang drejer det sig om den aldrende Ivan Rakitic til fordel for uruguayanske Rodrigo Bentancur.


Endnu en byttehandel mellem Barcelona og Juventus kan være under opsejling. Det italienske medie Calciomercato beretter i hvert fald om, at catalanerne skulle være mere end villige til at sende 32-årige Rakitic til Torino-klubben, mod at man til gengæld får fingrene i den blot 23-årige midtbanespiller, Rodrigo Bentancur.

Rakitic har kontraktudløb i 2021, og Barca-ledelsen er desperate efter at skille sig af med den aldrende midtbaneprofil, som ved flere lejligheder ellers har gjort det meget tydeligt, at han agter at spille sin nuværende kontrakt til ende.

Skulle det alligevel lykkes at få overtalt kroaten til at rejse, må Barca dog ligeledes betræbe sig på at punge ud, hvis handlen skal blive en realitet. Calciomercato melder om et kontant beløb i omegnen af 30 mio. euro, hvilket umiddelbart står i skærende kontrast til de 12 mio. euro, Barca tjente på byttehandlen mellem Arthur og Pjanic tidligere denne sommer.

.:FORSIDE:.