fbpx
Annonce

Medie: Messi har et tilbud fra Barca som han overvejer

FCBARCELONA.DK - 28.05.21

// Lionel Messi


Ifølge catalansk TV3 har Barca lagt et konkret tilbud på bordet foran Messi, noget som han lige nu tygger på, mens han opholder sig med det argentinske landshold. Det handler ikke kun om økonomi, men også om de sportslige muligheder.

Lige nu forbereder Messi et par VM-kvalifikationskampe med Argentina og senere i juni kommer Copa de América. Her har han fået noget at tænke over, for Barca har angiveligt givet ham et konkret tilbud på en ny kontrakt.

For Messi handler det ikke kun om penge, men måske endnu mere af det sportslige projekt som præsident Laporta vil stable på benene, efter et par svære sæsoner for klubben. Derfor kommer der næppe et svar fra Barca-anføreren, før han ved lidt mere om, hvordan næste sæsons hold kommer til at se ud.

Messi har ved flere lejligheder slået fast, at han ønsker at vinde flere trofæer i karrieren og her står Champions League øverst på listen. Det afslørede Messi i et interview tilbage ved juletid. Det helt store spørgsmål bliver altså om Messi tror på Laportas projekt, for gør han det, bliver det næppe svært at blive enige om det økonomiske.

Netop dette emne er med garanti noget der bliver spurgt ind til, når Laporta holder pressemøde senere i dag.

.:FORSIDE:.