fbpx
Annonce

Medie: Cancelo afviser alle andre bud end Barcas

Peter Vyff - 09.04.24

// Joao Cancelo

Det er ingen hemmelighed, at både Barca og João Cancelo ønsker at fortsætte samarbejdet til næste sæson. Portugiseren har derfor heller ikke tænkt sig at acceptere andre tilbud end fra de spanske mestre i det kommende transfervindue.

Efter en del vanskeligheder med at forstærke holdet i sommer, lykkedes det alligevel for ledelsen at hente João Félix og João Cancelo til sidst i transfervinduet. Den portugisiske duo har gjort sig godt bemærket i denne sæson, hvor de har haft stor indflydelse på catalanernes spil på banen.

Cancelo har især vist sig som en fuldgod løsning på højre back, hvor Barca i efterhånden flere år har haft problemer. Den udlejede Manchester City-spiller har samtidig også dækket ind andre positioner på holdet, og hans store alsidighed og offensive spillestil har været en god gevinst for Xavi.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ledelsen har derfor også været klare i deres intention om at beholde Cancelo, ligesom han også selv har ytret samme ønske. Det er dog fortsat uvist, hvordan forhandlingerne med Manchester City kommer til at gå, eftersom de forlanger tæt på 35 mio. euro for forsvarsspilleren.

Catalanerne foretrækker en pris i omegnen af 20 mio. euro, og den store forskel har fået flere til at spekulere i en forlænget lejeaftale med en obligatorisk købsoption. City er dog flere gange blevet meldt uinteresseret i en sådan aftale, men ifølge Fabrizio Romano kan det ende med at være englændernes sidste udvej.

Journalisten bragte forleden en opdatering om Cancelos situation i programmet Caught Offside, hvor han kunne fortælle, at portugiseren kun har tænkt sig at acceptere et bud fra Barca til sommer. Landsholdsspilleren har tænkt sig at gøre alt, hvad han kan for at fortsætte hos Barca, selvom der skulle komme andre store tilbud på ham.

Det er gode nyheder for Barca, der forhåbentlig kan ende med at have Cancelo på holdkortet efter sommerferien. Catalanerne forventes at miste Marcos Alonso og muligvis Sergi Roberto, hvilket betyder at der er endnu større behov for portugiseren på holdets backs.

.:FORSIDE:.