fbpx
Annonce

Medie: Barca vil spare 120 mio. euro på lønbudgettet

Anders Lang Jensen - 07.06.22

// Økonomi

Trods store transferplaner kæmper Barca-ledelse en intens kamp med klubbens økonomiske situation frem mod transfervinduet. Et middel er at reducere lønudgifterne, og her ønsker man angiveligt at spare 1,2 mia. kroner.

Anførergruppen har af to omgange accepteret en lønnedgang, men det ventes ikke, at disse vil gå med til en tredje nedskæring. Derfor må ledelsen starte forhandle med andre spillere, og det er lige netop planen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge journalisten Sique Rodríguez fra SER Catalunya vil Barca nemlig reducere klubbens samlede lønudgifter fra de nuværende 560 millioner euro til 400 millioner euro inden slutningen på denne sommers transfervindue. En målsætning om en samlet besparelse på 1,2 mia. danske kroner.

Først og fremmest skal det ske ved at sende spillere som Miralem Pjanic, Martin Braithwaite, Samuel Umtiti, Clement Lenglet, Oscar Mingueza og Riqui Puig væk for at spare lønpakken. Desuden ønsker klubben at forhandle med spillere, som endnu ikke er gået ned i løn om en reducering af de økonomiske rammer i deres respektive kontrakter.

Det bliver en vanskelig opgave for ledelsen at lave den store besparelse på ganske få måneder, men det er en nødvendighed, når ønsket at forstærke Xavis tropper med nye kræfter udefra.

.:FORSIDE:.