fbpx
Annonce

Med det samme begyndte snakken om ny træner igen

Anders Lang Jensen - 18.04.24

// Xavi

Efter Xavis annoncering af sit stop efter denne sæson, startede rygterne hurtigt om en mulig afløser. Men efter kort tid stoppede snakken, da en forbliven jobbet alligevel lignede en mulighed for ham. Nu tales der igen om hans afløser.

Allerede i timerne efter den store Champions League-skuffelse mod PSG tirsdag aften, begyndte rygterne i den catalanske og spanske presse igen at løbe stærkt omkring Xavi. Den positive stemning i og omkring Barca havde været stødt stigende, men efter skuffelsen ligner det endegyldigt, at Xavi bliver fortid til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Flere medier heriblandt aviserne AS og Sport beretter, at det nu er en kendsgerning, at Xavi forlader Barca efter sæsonen. Internt i klubben er det specielt faldet helt på plads ovenpå holdets Champions League-exit tirsdag aften, hvor Xavi tabte hovedet og blev udvist med et rødt kort.

Medierne melder, at meget tyder på, at det bliver Rafa Marquez fra Barca Atletic, som står i den bedste position til at overtage jobbet efter Xavi. Men efter skuffelsen tirsdag aften, og afklaringen om Xavis endegyldige fremtid, har ledelsen nu bedre tid til at overveje eventuelt andre muligheder.

xavi127

 

.:FORSIDE:.