fbpx
Annonce

Marc Casadó kan få startplads mod Almeria

Peter Vyff - 20.12.23

// Marc Casadó

Barca håber at kunne slutte 2023 af med en sejr, når Almeria kommer på besøg senere i aften. Catalanerne har store problemer på midtbanen, og det kan angiveligt betyde at Marc Casadó kan få en plads i startopstillingen.

Sæsonen har langt fra udviklet sig som forventet for Barca, der efter en udemærket start, har haft svært ved at finde, og fastholde, et kontinuerligt højt niveau. Catalanerne befinder sig derfor hele ni point efter Girona, der højst overraskende har fastholdt førstepladsen i La Liga.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Der kræves derfor en sejr i aften mod Almeria, der kun har skrabet fem point sammen i sæsonens første 17 kampe. Barcas nuværende form betyder dog, at alle modstandere skal tages seriøst, og da Xavi må undvære hele tre midtbaneprofiler, kan bundproppen sagtens vise sig udfordrende.

Cheftræneren står uden Frenkie de Jong, der har karantæne, og Pedri, der har pådraget sig endnu en skade, og derfor skal der tænkes kreativt for at få midtbanen udfyldt. Derudover mangler også den langtidsskadede Gavi og eftersom Oriol Romeu har præsteret langt under niveau, kan det betyde at Marc Casadó kan starte inde.

Catalaneren har gjort det fremragende i denne sæson for andetholdet, Barca Atletic, hvor han er ankeret på midtbanen og holdets anfører. Og selvom Casadó ikke har meget erfaring fra højeste niveau, føler trænerstaben sig eftersigende trygge ved at starte ham inde.

Og midtbanespilleren ser ud til at få selskab af en anden La Masia-spiller, nemlig Férmin López, der også forventes at få en plads i startopstillingen. Midtbanen forventes fuldendt af Ilkay Gündogan, og forhåbentlig kan trioen lukke af rent defensivt, samtidig med at skabe chancer for holdkammeraterne i angrebet, og sikre Barca en tiltrængt sejr.



.:FORSIDE:.