fbpx

Lewandowski: 'Rent fysisk er jeg klar til næste VM'

FCBARCELONA.DK - 06.12.22

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski og Polen blev forleden sendt ud VM ottendedelsfinalen efter et klart nederlag på 3-1 til Frankrig. Efter kampen var Barca-angriberen fattet og ikke afvisende overfor endnu et VM.

Læs Lewandowskis udtalelser herunder.

Nederlag til Frankrig:
'Vi er ærgerlige over at være ude af VM. Jeg synes, at vi spillede godt mod Frankrig i første halvleg og vi skabte ydermere nogle enkelte chancer. Måske hvis vi havde scoret på en af vores chancer og bragt os foran, så var det hele gået anderledes. Deres mål lige før pausen gjorde dog ondt på os'.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi skal være stolte, for vi gjorde det så godt vi kunne. Vi kæmpede i anden halvleg og forsøgte at slå tilbage, men vi må bare erkende, at Frankrig er et meget stærkt hold. Vi forsøgte alt, men tabte. Vi scorede et mål, men de scorede tre. Sådan er det at møde de regerende verdensmestre'.

Endnu et VM:
'Rent fysisk er jeg klar til næste VM, men der er mange andre ting, som har indflydelse på om det sker. Det handler om spillet, min spillelyst og om jeg er lykkelig. Alle disse ting vil afgøre, om jeg spiller til VM næste gang'.

Barca:
'Nu skal jeg have et par dages ferie og derefter vender jeg tilbage til træningen i Barca. Jeg ser frem til at give alt hvad jeg har i resten af sæsonen i Barca' sagde Lewandowski til slut.

.:FORSIDE:.